Over WelzijnAdviesbureau

UntitledJessica Sluis, eigenaar van het adviesbureau, is docent EHBO, gediplomeerd door het Oranje Kruis en aangesloten bij de Nederlandse Organisatie Docenten EHBO. Jessica is NRR gecertificeerd en heeft verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van gezondheid. (LOI/ LUMC/Reedbusiness).

Gezond zijn en gezond blijven. Dat is wat Jessica nastreeft. Zij vindt het belangrijk dat ieder mens weet wat zijn “waarden” zijn in gezondheid. Je lichaam geeft zelf signalen af, wanneer er iets niet klopt. Het is dan fijn om te weten wat jouw waarden zijn en niet die van de “gemiddelde mens” om mee te vergelijken. Van bloeddruk meten tot het maken van een ECG. Gewoon omdat METEN = WETEN.

11 jaar geleden heeft Jessica stichting Hulp.nl  opgericht en voorgezeten. Als projectmanager heeft zij, in samenwerking met lokale verpleegkundigen en artsen, een Eerste Hulppost en een medisch centrum in Kenia opgezet. De medische wereld heeft haar interesse. Op haar verre reizen bezoekt ze doktersposten en ziekenhuizen en biedt ze hulp waar ze kan.

Jessica geeft met veel plezier nu ruim 20 jaar Eerste Hulp (EH) onderwijs. Kennis overdragen doet zij met veel plezier en overtuiging. Ze heeft ervaring met (sport)verenigingen, beroepsgroepen zoals fysiotherapeuten, brandweer, taxichauffeurs, kinderdagverblijven en scholen zoals het CIOS en MBO- Verpleegkundige.

 

Toni van Dam is afgestudeerd in “International business and management” en draagt zorg voor de financiën, social media en onderhoudt internationale contacten.

Vragen? neem contact met ons op.

logonrr         logo ok

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search